8 de setembre del 2010

PROGRAMA DE FORMACIÓ PER A ADULTS 2010/11

Com cada any en aquesta data, avui commemorem el Dia Internacional de l'Alfabetització. Es celebra cada 8 de setembre des de 1965 per iniciativa de Organització de les Nacions Unides per a l'Educació, la Ciència i la Cultura.

Al mateix temps, la pròpia UNESCO, a través de CONFINTEA (Conferència Internacional per a l'Educació Adults) va proclamar la segona setmana de setembre com la Setmana Internacional de l'Estudiant Adult.

Es tracten d'unes celebracions anuals que representen per als governs, institucions educatives i per a la societat en el seu conjunt una oportunitat per fer un balanç de la lluita contra l'analfabetisme a qualsevol edat i, així, poder sensibilitzar i mobilitzar l'opinió pública internacional provocant interès i la participació en activitats relacionades amb l'alfabetització.

L'esforç i el compromís que porta a terme Gavà per millorar la formació dels adults de la ciutat és gran. Un any més hem elaborat una proposta formativa adient a les necessitats dels ciutadans. És aquesta la nostra petita aportació a la lluita. Adjuntem la programació de la Formació per a Adults 2010/11.

Per a més informació:

Àrea de Benestar, Família i Educació
Plaça de Jaume Balmes, s/n (2ª planta)
Ajuntament de Gavà
Tel. 93 263 91 00


Programa Formació per a Adults 2010-11