23 de novembre del 2010

ARRIBA A GAVÀ EL MONÒLEG TEATRAL "EL PROFE"

El text de Jean-Pierre Dopagne explica la història d'un professor de literatura apassionat per la seva feina però que a vegades s'enfronta a una gran contradicció. És la història, doncs, d'una passió: la d'un mestre cap a la seva professió. Però també la història d'una frustració, d'una vocació no corresposta: la depriment història de la lluita quotidiana per ensenyar a qui no vol ser ensenyat. Per formar qui no vol ser format. La història d'un 'monstre' com a exercici de salut pública. La història d'El Profe com a antídot davant d'un sistema greument malalt. O no...

- "El profe" (divendres 26 de novembre, 21h Espai Maragall) preu: 10 € (primers 25 invitació facebook, 50% descompte). Consultar descomptes. Adquisició d'entrades: Telentrada, taquilles Espai Maragall de dilluns a divendres de 17.30 h a 20.30 h i 2 hores abans de l'inici de l'espectacle a les taquilles del teatre.
http://www.espaimaragall.gavaciutat.cat/

- Activitat prèvia (Converses amb l'artista): dimarts 23/11/2010, 19.30h., sala d'actes de la Biblioteca Josep Soler Vidal.


EL PROFE
Autor: Jean-Pierre Dopagne
Direcció: Pep Tines
Intèrpret: Pep Simon
Traducció: Josep M. Diéguez