25 de maig del 2009

La Tornaboda de Gavà i Viladecans candidata a esdevenir tresor del Patrimoni Cultural Immaterial

L’organització Capital de la Cultura Catalana desenvolupa la Campanya d’elecció dels 10 Tresors del Patrimoni Cultural Immaterial de Catalunya i Andorra, amb la voluntat de promoure, divulgar, sensibilitzar i salvaguardar el ric patrimoni cultural immaterial català i andorrà.

Ens plau informar-vos que la Dansa/Festa de la Tornaboda de Gavà i Viladecans, ha estat escollida com a candidata a esdevenir tresor del Patrimoni Cultural Immaterial en el marc d’aquesta campanya.

Des d’ara mateix i fins el 31 de maig de 2009, a les 12.00 h de la nit, podeu contribuir a que la Dansa/Festa de la Tornaboda de Gavà i Viladecans esdevingui un d’aquest tresors. Ho podeu fer emetent el vostre vot personal i com a entitat, i convencent al major nombre d’amics i amigues possible tot animant-los a que també contribueixin a aquesta campanya emetent el seus vots.

Es poden emetre els vots de dues maneres: mitjançant un SMS o a través d’un formulari de votació que podreu trobar a la pàgina web http://www.ccc.cat/patrimoni.php. Els missatges s’han d’enviar de la següent manera:

Tresor+espai en blanc+número de candidatura (27, en el cas de la Tornaboda de Gavà i Viladecans). Cal enviar-lo al núm. 5523
(Cost del missatge: 1,50€+iva. Aquesta opció només és vàlida a Catalunya)

Us encoratgem a participar en la votació i a fer extensiva aquesta informació a totes les persones interessades en que la nostra festa tradicional arribi a ser un dels tresors de Catalunya i Andorra, alhora que us donem les gràcies per la vostra col·laboració.