26 de maig del 2009

VII Forum de treballs de recerca

Un any més es van exposar oralment els treballs de recerca el 28 d'abril al Parc Arqueològic de les Mines de Gavà, en els actes de celebració del Fòrum a Viladecans, Castelldefels (27 d'abril) i Gavà.

El Fòrum de Treballs de Recerca és una trobada anual on l'alumnat de Batxillerat i, des del curs 2007/08, de Cicles formatius, exposa els seus Treballs de Recerca realitzats durant el curs. En aquest acte assisteixen les seves famílies, companys i companyes, professorat i d'altres persones interessades en observar una mostra de les produccions del món educatiu.

Els objectius que es proposa aquest Forum són potenciar les activitats de recerca realitzades per l'alumnat de Batxillerat i Cicles Formatius, estimular les habilitats comunicatives de l'alumnat i valorar-ne el seu esforç i encoratjar els centres educatius en la seva tasca educativa.

En la seva setena edició, tots els centres de batxillerat de Castelldefels, Gavà i Viladecans han estat convidats a participar-hi. Els centres educatius van triar entre tots els treballs del seu alumnat els dos que van ser presentats al Fòrum.

Com cada curs, el resum de tots els treballs presentats s'han recopilat en una publicació que es va lliurar a l’alumnat i els centres educatius participants.