19 de març del 2010

IV JORNADA MATEMÀTICA AL CARRER



El divendres 26 de març tindrà lloc a la Rambla de Gavà la IV Jornada matemàtica al carrer, que consistirà, com cada any,  en una sèrie de parades instal·lades a la rambla. A cada parada, atesa per dos alumnes de secundària, els nois i les noies, s'enfrontaran a la resolució de diverses activitats matemàtiques, amb diferent grau de dificultat, preparades conjuntament pels docents dels centres de primària i de secundària.
Les activitats estan pensades perquè, d'una manera lúdica, els nois i les noies resolguin problemes fent servir capacitats que ja han treballat als seus centres i altres de caràcter lògic i de raonament. I, a més, es pretén que en fer-ho s'ho passin bé, perquè a les persones ens agrada superar reptes i vèncer dificultats.

Un dels objectius de la la jornada és afavorir el contacte de l’alumnat de 6è de primària amb el de secundària.

Aquesta activitat és fruit de la coordinació de representants de tots els centres públics de Primària i Secundària que s’ha produït al llarg del curs 2009-2010.

L’organització de la jornada ha comptat amb el suport de l'Ajuntament de Gavà,  les AMPAs, el Servei Educatiu Baix Llobregat II i la Inspecció de la zona.

És d’agrair l'esforç de totes les persones que s'han dedicat a la seva preparació i organització, en especial als mestres i professors. Esperem que els nois i les noies de Gavà gaudeixin d'una bona jornada.