12 de març del 2010

L'Aula de Dansa de Gavà guanya tres premis a la 1ª fase del Concurs Nacional de Dansa Anaprode


Els alumnes de L’Aula de Dansa de Gavà han guanyat dos 1ers Premis en la especialitat de Dansa Contemporania i Flamenc, i un 2º Premi en la especialitat de Dansa Clàssica en la 1ª fase del Concurs Nacional de Dansa Anaprode celebrat al Teatre Municipal el Jardí de Figueres els dies 6 i 7 de Març.

El concurs de dansa, organitzat per ANAPRODE/CNDF, té com a finalitat encoratjar i enriquir els estudis de dansa dels ballarins/es amateurs i pre-professionals. Dins del concurs es troben agrupats els següents estils de dansa: clàssica, contemporània, hip hop, jazz, estilitzada, escola bolera, flamenc i fusió. Les edats estan compreses entre els 8 i els 25 anys i sempre han de presentar-se a través d'un professor o una escola de dansa.
Aquest consurs és un certamen concebut essencialment per a la difusió, exhibició i promoció, fomentant els intercanvis de dansa entre diferents ciutats de l'estat espanyol i Europa. Cal remarcar l'elevada participació que han tingut ja aquests 4 anys de concurs, així que es tracta d'un esdeveniment amb prou força, contingut i forma com perquè es pugui celebrar de forma anual.

La final, a la que accediran els primers premis de les fases anteriors, es realitzarà al Palau Firal i de Congressos de Tarragona els pròxims dies 23, 24 i 25 d'abril. Els desitgem molta sort.