25 de febrer del 2011

EL III FÒRUM PEC ES POSA EN MARXA



El Grup Impulsor del PEC, conegut popularment com a GIPEC i format per una desena de persones d’àmbits diversos, es va reunir a l’Ajuntament de Gavà per preparar el proper Fòrum PEC que se celebrarà el proper 26 de març. La reunió, que ha estat dinamitzada per tècnics experts derivats des de la Diputació de Barcelona, ha resultat prou profitosa i la desena d’integrants de l’esmentat grup han pogut reflexionar, i posar en comú idees i propostes de cara a millorar el Projecte Educatiu de Ciutat en el proper Fòrum obert a tota la ciutadania.

Segons explica la Cap de la Unitat d’Educació de l’Ajuntament de Gavà, Josefina Pérez, l’esmentat fòrum “és important perquè permetrà posar en comú, i consensuar les línies estratègiques del projecte sobre el qual cal seguir avançant”. Pérez afegeix, que resulta clau “anar revisant totes les línies estratègiques per saber si anem en el bon camí, tot fent els canvis que convinguin, i incorporant noves propostes per donar resposta a les noves necessitats que van sorgint”.

Per tal de fer un treball efectiu, es proposa poder revisar de manera global el Pec cada tres o quatre anys. Una de les integrants del GIPEC, l'Adelina Salmerón, explica que “cal seguir en la dinàmica dels fòrums. De fet, en la celebració del primer, es van exposar temes interessants i ara cal comprovar quins objectius s’han complert i quins no, i veure els nous reptes que ens planteja la societat”.