9 de febrer del 2010

L'Ajuntament de Gavà guanya el Premi Josep M. Rueda



La diputada de Benestar Social, Montserrat Ballarín, va fer lliurament el 4 de febrer de la sisena edició dels Premis Josep M. Rueda i Palenzuela, uns guardons que pretenen reconèixer, fer visibles i impulsar projectes i actuacions locals que fomentin processos participatius, d'organització de la comunitat i d'enfortiment del teixit social.

El primer premi en la modalitat Intervenció ha estat per a l'Ajuntament de Gavà, per la tasca que realitzen els seus serveis socials com a capacitadors de la convivència veïnal i la integració de la diversitat.

En aquesta convocatòria, s'han presentat en total 41 projectes de treball comunitari: 34 en la modalitat d'Intervenció i set en la modalitat de Recerca. El jurat dels premis ha estat format per vuit persones de l'àmbit universitari i professional expertes en el treball social comunitari.

Els Premis Josep M. Rueda i Palenzuela, de caràcter bianual, volen ser un homenatge a Josep M. Rueda com a persona solidària, preocupada per les desigualtats socials, i com a professional en els àmbits de la docència, la investigació social i el treball comunitari. Aquests guardons estan impulsats per l'Àrea de Benestar Social de la Diputació de Barcelona.