2 de febrer del 2010

Setmana S.O.S. Haití al Col·legi Bon Soleil

El dimarts dia 2 de febrer ha tingut lloc al teatre Europa de Bon Soleil la cerimònia de lliurament dels diners recaptats per a les fundacions Unicef i Creu Roja. La suma final obtinguda durant aquesta setmana solidària ha estat de 3.550 €.

Al teatre Europa ple d'alumnes de Collège, Juan Giménez ha presentat la cerimònia a la qual han assistit Manolo Jerez com a representant de Creu Roja Castelldefels i Miquel Julià com a representant d'Unicef a Bon Soleil.

Després de donar les gràcies a totes aquelles persones de l'entorn escolar que d'una manera o altra s'han compromès amb la causa, Juan Giménez ha donat pas a un vídeo en el qual es podia apreciar les conseqüències del terratrèmol que ha assolat Haití. A continuació, dos alumnes pertanyents al Club UNESCO Bon Soleil han fet l'entrega del xec al representant de cada entitat. Manolo Jerez, representant de Creu Roja a aquest acte, s'ha mostrat molt agraït amb el gest de l'escola i ha remarcat el paper que emprèn sempre el centre en tasques solidàries. També ha explicat la comesa de Creu Roja a Haití, que es basa en respondre a unes necessitats bàsiques de la població haitiana, com ara l'aigua.

Per la seva banda, Miquel Julià ha destacat la capacitat de superació i compromís de l'escola en actes solidaris, i s'ha mostrat molt orgullós de tots els alumnes i de l'entorn escolar. Finalment, Juan Giménez ha tornat a prendre la paraula per demanar a tots els alumnes que es comprometin, ja que com bé ha destacat vivim en una societat en la qual resulta igual de transcendent del que passa a Gavà o en qualsevol altre lloc del món, vivim i per tant hem de formar-nos com a ciutadans globals, ciutadans del món. Joan ha finalitzat el seu discurs animant a tots els nostres alumnes a formar-se a través del compromís.