27 de novembre del 2009

EL CB GAVÀ GUARDONAT ALS 1rs PREMIS NACIONALS SPECIAL OLYMPICS CATALUNYA


Des de la Xarxa Gavà Educa volem felicitar al Club de Bàsquet Gavà per haver estat guardonat amb el "Premi al Compromís Solidari", dintre dels Primers Premis Nacionals Special Olympics Catalunya.

El jurat ha destacat els valors que fan del C.B. Gavà un club diferent. Entre tots ells està el fet que és l'únic club de Catalunya que té dos equips federats amb disminuits psíquics. L'entitat porta més de set anys treballant amb aquest col·lectiu i la iniciativa va sorgir dintre d'un projecte de col·laboració amb l'escola d'Educació Especial Maria Felip de Gavà. A més, el club va ser l'encarregat d'organitzar el Campionat de Catalunya Acell Special Olympics al 2007 (conjuntament amb l'Ajuntament de Gavà i la Federació Catalana d'Esports per a Disminuïts Psíquics-ACELL), un campionat que encara avui dia es recorda per tothom com un dels millors que mai s'han realitzat degut a l'extraordinària organització i al compromís i col·laboració del voluntariat. El C.B. Gavà també mostra el seu compromís amb altres col·lectius, com és el cas del nouvinguts, als quals beca per tal que gaudeixin de la pràctica de l'esport i s'integrin més fàcilment a la ciutat.

Dintre de la Jornada, que tindrà lloc el 29 de novembre a Barcelona, es desenvoluparà la XII marxa Special Olympics-APPS-ACELL, a la qual participaran més de 250 socis del club, així com simpatitzants i ciutadans de Gavà.






Per altra banda, el passat 13 de novembre, el C.B. Gavà també va estar premiat, conjuntament amb 164 entitats esportives més, amb el Trofeu Campions dintre de la seva 26a edició. El diari esportiu Mundo Deportivo i El Corte Inglés, van retre homenatge a clubs que la campanya anterior van pujar de categoria o van guanyar a la màxima divisió. Més informació...