27 de novembre del 2009

ÈXIT DE L'ACTIVITAT UNA POSTAL PELS NOSTRES DRETS



L'intercanvi de postals entre els infants de les escoles de Gavà ha estat un èxit. Han participat un total de 515 alumnes de Primària de cinc escoles.

Les postals es van treballar a classe entre el 9 i el 17 de novembre, i l’intercanvi es va produir el dia 19 per tal que el dia 20 cada nen/a tenir com a regal la postal d’un altre infant de la ciutat de la mateixa edat. L'organització de l'activitat ha permès, doncs, que tots els grups que van participar hagin pogut tenir com a recompensa el canvi de postals amb un altre centre.

La valoració ha estat positiva, no només per la bona coordinació i predisposició entre els centres, sinó també per la finalitat de l’acció, pel gest de participar en una activitat en comú entre 5 escoles i per la transmissió de valors i continguts de la Declaració Universal dels Drets dels Infants mitjançant unes postals que contenen dibuix i text.

Per altra banda, volem agrair a les escoles la seva participació, doncs som conscients dels problemes de calendari que totes elles tenen.