27 de novembre del 2009

L’IES EL CALAMOT, EXEMPLE DE BONES PRÀCTIQUES

L’IES El Calamot va participar activament al Ir Congrés sobre l’Èxit Educatiu i Autonomia de Centre, celebrat del 23 al 25 de novembre a Barcelona.

El congrés va aplegar 800 persones de l’àmbit professional educatiu de totes les Comunitats Autònomes que van poder compartir i difondre actuacions i bones pràctiques. També va servir per reflexionar sobre les claus d’èxit educatiu i per aprofundir en l’autonomia de centre com a un instrument per qualitat del sistema educatiu.

Les jornades també van incloure la visita a alguns dels centres que apliquen el Pla d’Autonomia de centres o bé desenvolupen el projecte per a la millora de la qualitat dels centres educatius, engegats pel Departament d’Educació. L’IES El Calamot va ser un dels centres escollits en acollir les dues experiències.

Una seixantena de congressistes van conèixer “in situ” pràctiques d'èxit i autonomia que impulsa l’institut de Gavà a partir de tres tallers, un sobre gestió del centre, un altre sobre la millora de la cohesió social, i un tercer sobre projectes innovadors i noves tecnologies.

Més notícies

L´IES El Calamot, primer centre de Gavà que incorpora els llibres digitals i implementa la llengua anglesa en altres matèries