30 de maig del 2011

A L'ESCOLA, EDUCACIÓ I ESPORT

Els passats dijous 19 i 26 de maig van tenir lloc les segones trobades trimestrals de beisbol i bàsquet. Aquestes activitats s’emmarquen dins d'un nou programa endegat aquest curs, educació i l'esport, en el qual entitats esportives han anat a les escoles públiques (alumnes de 3r de primària) per realitzar sis sessions en horari lectiu i iniciar els infants en les regles, la tècnica i els valors que desenvolupa l’entitat en qüestió. Després de les sis sessions trimestrals s’organitza una trobada dinamitzada per la pròpia entitat.

Degut a l’impacte que te l’esport com a instrument per a la promoció de l’educació i la salut, entre altres aspectes, es creu  necessària una major promoció en l’accés als diferents beneficis que té la pràctica de l’activitat física i l’esport, vinculant-ho també a un projecte de societat més participativa amb el seu entorn més immediat. Sota aquest paraigües, i amb la intenció de profunditzar en l'òptica de l’activitat física, el joc i l’esport com a instruments educatius, s’ha endegat aquest projecte coordinat per l'Ajuntament però que, en part, ja treballaven les escoles.

Els objectius són: 1) Afavorir una pràctica esportiva positiva i continuada en els infants de Gavà; 2) Obrir els centres a altres agents educatius en horari lectiu; 3) Fer ciutat propiciant l'enfortiment de les entitats esportives.

                                            Trobada de beisbol

                                            Trobada de bàsquet